Palvelut
kuljetusliike, krivets, mikkeli, muutot, elintarvikekuljetukset
413
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-413,bridge-core-2.4.9,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-23.4,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.0,vc_responsive
 

Palvelut

Muuttopalvelut

Tarjoamme muuttopalveluita yrityksille ja yksityishenkilöille. Oli kyseessä pieni kaksio tai suurempi yrityskiinteistö, niin sopivalla kalustolla saamme muuton suoritettua nopeasti ja kustannustehokkaasti. Meiltä saat myös muuttoon tarvittavat työkalut!

Krivetz Muutto Mikkeli
Krivetz Elintarvikekuljetukset

Elintarvikekuljetukset

Asianmukaisen kuljetuskaluston avulla pystymme varmistamaan kylmä- ja lämpöketjujen säilymisen. Oli tuotteet pakasteita, tuoretavaraa tai lämmintä ruokaa kuljetukset hoituvat ammattitaitoisen henkilökunnan avulla varmasti ja sovitusti.

Muut palvelut

Ei ole niin pientä kuljetusta, jota emme tekisi. Joustavan palvelun ansiosta pystymme tekemään pienetkin kuljetukset nopealla varoitusajalla. Vuokraamme kalustoamme myös juhliin tai tapahtumiin esim. kylmävarastoksi tai vaikka esiintymislavaksi.